Kiemelt hírek

ELTE PPK tanulmányi hírek

PPK – Pályázat hallgatói szakmai ösztöndíjra

Változás a tanulmányi előadók félfogadási idejében

2015. május 11-étől több szak (pszichológia BA és MA, andragógia BA, sportszervező BSc, rekreációszervezés BSc, szakirányú továbbképzések) esetében változik a szakos tanulmányi előadók félfogadási ideje.

A részletekről az alábbi linken tájékozódhatnak:
https://tanulmanyi.pk.elte.hu/ppk/referatura_elerhetoseg

Szíves megértésüket és az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük.

TO PPK Referatúra

Félfogadási rend 2015. március 18-án

PPK - Jelentkezés szakos, szakirányú továbbképzési és tanári záróvizsgára, valamint tanári képesítővizsgára

Jelentkezés szakos, szakirányú továbbképzési és tanári záróvizsgára, valamint tanári képesítővizsgára
(2014/2015. tanév tavaszi félév) Tovább »

PPK Diplomaosztó részletesen_2015_március

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar 2015. március 4-én, szerdán 11 órakor és 15:30 órakor rendezi meg diplomaosztó ünnepségeit a 2014/2015. tanév őszi félévében végzettek számára. Tovább »

PPK – Pótlólagos kurzusfelvétel

Tájékoztatjuk hallgatóinkat, hogy a Hallgatói Követelményrendszer 408. §-a értelmében a végleges kurzuskínálatban közzétett kurzust a kurzusfelvételi időszakot követően fölvenni csak a költségtérítésekre vonatkozó rendelkezések alapján megállapított összeg befizetését követően, a TO közreműködésével lehet, legkésőbb a szorgalmi időszak harmadik hetének végéig, a hallgatónak a TO-ra benyújtott írásos kérelmére, – órás tanegység esetén – a kurzusvezető hozzájárulásával. A kurzusfelvételi időszakban ilyen kérvény nem nyújtható be.”

  Tovább »

PPK-diplomaosztó ünnepség

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar 2015. március 4-én, szerdán 11 órakor és 15:30 órakor rendezi meg diplomaosztó ünnepségeit a 2014/2015. tanév őszi félévében végzettek számára. Tovább »

NYÍLT NAP AZ ELTE PPK-N

Itt megtekinthetők a nyílt nap előadásai!

Az ELTE PPK-n 2015. január 30-án kerül megrendezésre nyílt napunk, melyen változatos programok, felvételivel kapcsolatos információk várnak minden kedves érdeklődőt. Az egész napos rendezvény részeként délelőtt alapképzési szakos tájékoztató előadások, délután mintaórák, illetve mesterszakos előadások várhatóak szakonként párhuzamosan.

 

A részletes program ezen a linken érhető el... vagyis ezen.

  Tovább »

TO PPK Referatúra – Költségtérítési kérelmek benyújtása

A Hallgatói Követelményrendszer 440. §-a alapján a 2014/2015. tanév tavaszi félévére vonatkozó költségtérítéssel kapcsolatos kérelmek benyújtásának jogvesztő hatályú határideje 2015. február 15. Tovább »

PPK – Pályázat hallgatói szakmai ösztöndíjra-eredmény