Kiemelt hírek

ELTE PPK felvételi

NYÍLT NAP AZ ELTE PPK-N

Az ELTE PPK-n 2017. február 3-án pénteken 10 órától rendezzük meg a NYÍLT NAPOT, változatos programokkal, felvételivel kapcsolatos információkkal várunk minden kedves érdeklődőt. Az egész napos rendezvény részeként délelőtt alapképzési szakos tájékoztató előadásokat, délután mintaórákat, illetve mesterszakos előadásokat tartunk szakonként párhuzamosan. Tovább »

PPK - felvételi meghirdetések a 2017/2018-as tanévre

Kedves Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017/2018-as tanévre vonatkozó alapképzési és mesterképzési szakok meghirdetéseit már a PPK új honlapján tesszük közzé.

PPK Tanulmányi Hivatal Tovább »

A NYÍLT NAPI ELŐADÁSOK ONLINE MEGTEKINTHETŐK

A 2016. január 29-i nyílt nap programjai online megtekinthetőek. Az egyes alap- és mesterszakok előadásain, mintaóráin készült videófelvételek, illetve a prezentációk ezen a linken érhetőek el.

  Tovább »

PPK Tanulmányi Hivatal Információs Iroda – Ügyfélfogadási rend a 2016. nyári időszakban

A 2016. nyári időszakban a PPK Tanulmányi Hivatal Információs Irodájának félfogadási rendje az alábbiak szerint módosul. Tovább »

PPK - Záróvizsga-, illetve oklevéligazolás, diplomaosztó

Tájékoztatjuk a 2015/2016. tanév tavaszi félévében záróvizsgázó hallgatóinkat, hogy a sikeres záróvizsgáról, illetve a nyelvvizsgakövetelmények teljesülése esetén az oklevél kiállításáról szóló igazolást 2016. július 4-től adjuk ki az I. emelet 110. szobában ügyfélfogadási időben (https://tanulmanyi.pk.elte.hu/ppk_ti). Tovább »

PPK - Ügyfélfogadás rendkívüli változása 2016. május 6-án

Tisztelt Hallgatók és Érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. május 6-án az Információs és Felvételi Irodában (I. emelet 110.) az épületet érintő hálózati karbantartási munkálatok miatt a szokásostól rövidebb időtartamban, 8:30 és 14:00 óra között tudunk ügyfélfogadást tartani. A karbantartási munkálatok a telefonszolgáltatást is érinteni fogják, emiatt 14 órától a Tanulmányi Hivatal munkatársai egyáltalán nem lesznek elérhetők.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönve:
PPK Tanulmányi Hivatal Tovább »

PPK Tanulmányi Iroda - félfogadási rend 2016. március 5-én

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2016. március 5-én a tanulmányi előadók ügyfélfogadást nem tartanak, általános ügyintézésre azonban az Információs és Felvételi Irodában (I. emelet 110.) lehetőségük lesz 8:30 és 14:00 óra között.

PPK Tanulmányi Hivatal

Nyílt nap az ELTE PPK-n

Az ELTE PPK-n 2016. január 29-én rendezzük meg a NYÍLT NAPOT, változatos programokkal, felvételivel kapcsolatos információkkal várunk minden kedves érdeklődőt. Az egész napos rendezvény részeként délelőtt alapképzési szakos tájékoztató előadásokat, délután mintaórákat, illetve mesterszakos előadásokat tartunk szakonként párhuzamosan.

A részletes program ezen a linken érhető el... vagyis ezen.

  Tovább »

2017-től változó szakok az ELTE-PPK-n

Kedves Felvételizőnk!

Ellentmondásos hírek jelentek meg a közelmúltban azzal kapcsolatban, hogy megszűnnek az ELTE PPK egyes szakjai. Az igazság azonban az, hogy szakjaink nem szűnnek meg, csak lesz olyan, amelyiknek 2017-től más lesz a neve, és ezzel párhuzamosan korszerűsödik a tartalma. A változások az idén felvételizőket nem érintik, a változások csak majd a 2017. évi felvételi során várhatók. Tovább »