Kiemelt hírek

PPK – Diplomaosztó ünnepség - 2017

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar 2017. március 2-án csütörtökön rendezi meg diplomaosztó ünnepségeit a 2016/2017. tanév őszi félévében végzettek számára.

Helyszín: ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, Aula (Budapest VII., Kazinczy u. 23–27.)

Letölthető meghívó

2017. március 2. csütörtök:

12 órakor az andragógia BA, a pszichológia BA, a psychology BA, a psychology MA, a rekreációszervezés és egészségfejlesztés BSc, a sportszervező BSc, a (korábbi rendszerű) egyetemi pszichológia és a (korábbi rendszerű) egyetemi tanári képzésben részt vettek,

14.00 órakor az andragógia MA, az interkulturális pszichológia és pedagógia MA, a neveléstudományi MA, a pszichológia MA, a tanári MA szakon végzettek, valamint szakirányú továbbképzésben a coach - üzleti edző, a fejlesztőpedagógus, a pedagógiai szakpszichológus, pedagógus szakvizsga, a perinatális szaktanácsadó, a szexuálpszichológiai szakpszichológus, a szoft technológiai szaktanácsadó és a tanácsadó szakpszichológus szakon végzettek vehetik át oklevelüket.

Kérjük, hogy az ünnepséggel kapcsolatban szíveskedjék figyelemmel lenni a következőkre:

  • Amennyiben nem tud részt venni a diplomaosztó ünnepségen, kérjük, jelezze ezt 2017. február 27-ig (hétfő) a diplomaoszto@ppk.elte.hu ímélcímen (név, Neptun-kód, szak megjelölésével).
  • Aki nem tud részt venni a diplomaosztón, az személyesen vagy írásos meghatalmazással 2017. március 6-tól veheti át diplomáját az Információs Irodában félfogadási időben (Kazy 110.) A diplomaosztón nem lehet meghatalmazással diplomát átvenni.
  • Kérjük, hogy az ünnepség megkezdése előtt negyedórával foglalja el a helyét.
  • A hely szűkösségére tekintettel kérjük, hogy a diplomát átvevőket két családtagnál több ne kísérje el, mert a hozzátartozók mindegyikének nem tudunk ülőhelyet biztosítani.
  • A korábbi rendszerű, egyetemi szintű tanárképzésben részt vett, volt bölcsészkari hallgatók tanári oklevelüket csak a bölcsész oklevelük birtokában vehetik át, aki tehát ezzel (nyelvvizsga hiányában vagy egyéb indokból) nem rendelkezik, nem kaphatja meg oklevelét az ünnepségen.

Az oklevelük átvételére jogosult hallgatók névsorát itt tesszük közzé.

Az ünnepségre az érintetteknek a meghívót elektronikus úton is elküldjük, illetve a Neptun tanulmányi rendszerben is tájékoztatjuk őket személyes üzenet formájában.

Budapest, 2017. február 16.

ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar
Tanulmányi Hivatal